top of page

Arkitekt, design och konstruktör inom bygg och renovering

Genom våra tjänster blir det enklare och mer effektivt att bygga och renovera, att ha en färdig ritning som bygghandling gör det enklare och tydligare för dig och din entrepenör. Genom våra tjänster inom design kan vi utveckla och visualisera det färdiga resultatet på detaljnivå med färdiga materiallistor. Genom våra konstruktörer bygger man korrekt och säkert som ska hålla i generationer.

Vi utvecklar innovativa, hållbara lösningar för att svara på våra kunders mest komplicerade utmaningar.

Vad vi gör

Vi anlitas på uppdrag från beställare att utföra en projekteringsprocess där vi utreder detaljplan, arkitektritningar och bygglovsprocess.

Projektering

01

Vi utför arkitektritningar som ny planlösning, utseende och bygglov. Till detta kan vi komplettera med grundliga bygghandlingar för konstruktion och ingnjörsunderlag. 

Arkitekt och Konstruktör

02

Via våra inredningsarkitekter och inredningsdesigners kan vi skapa ett färdigt utseende och handlingar för ytskikt, inredning och material.

Design

03

När alla bygghandlingar finns klara kan vi både hjälpa till att ta in byggofferter och skapa tydliga anbudsdokument. Vi har även en egen avdelning inom bygg och renoveringstjänster som kan lämna offert.

Byggoffert

04

När du valt en byggfirma som ska utföra arbetet kan det vara en god ide att anlita en projektledare, detta har vi en lång erfarenhet inom.

Projektledning

05

Kontrollanter och besiktningsmän är något våra beställare kan boka via oss, vi har ett brett nätverk inom området för olika yrkesområden

Kontroll och besiktningar

06

bottom of page